Bootcamp in Groningen

Ontdek Bootcamp Noord in Groningen

Lekker bewegen in de buitenlucht en je veel fitter voelen? Bootcamp Noord geeft meerdere keren per week bootcamp trainingen in Groningen aan gezellige en fanatieke groepen. Hierbij wisselen cardio- en krachtelementen elkaar continu af. Wij leggen de nadruk op het verbeteren van jouw conditie, kracht, behendigheid en coördinatie.

Onze trainers zijn stuk voor stuk professionals in het begeleiden van bootcamp groepen. Lijkt het je leuk om een keer uit te proberen? Meld je direct aan voor een gratis proefles.

Trainen in groepsverband

Voor mannen en vrouwen

Sneller afvallen

Goede prijzen

Trainen in de buitenlucht

Sneller fit en sterk

Naar een hoger niveau met professionele bootcamp trainingen in Groningen!

Onze trainers beschikken over een brede professionele ervaring met verschillende trainingsstijlen. Bootcamp Noord kan daarom iedere training voldoende afwisseling en uitdaging bieden om jou persoonlijk naar een hoger niveau te tillen. Het startpunt van onze bootcamp trainingen is op de parkeerplaats naast de voetbalclub SC Stadspark.

Wij verzorgen zowel trainingen op locatie als verplaatsende trainingen. Voor een training op locatie heeft onze trainer een parcours met materialen klaarstaan, zoals touwen en ballen. De verplaatsende training zet vooral in op cardio. Daarbij benutten we zoveel mogelijk unieke kenmerken van locaties, zoals trappen, muren, bomen en bankjes.

Onze trainers

Jarno Meier (oprichter) runt Bootcamp Noord samen met zijn broers. Wil je meer weten over onze achtergrond en opleidingen?

Bootcamp in Stadspark, Noorderplantsoen en Kardinge

In heel Groningen verzorgt Bootcamp Noord op verschillende locaties trainingen. Op dinsdag- en donderdagavond kan je meedoen aan een bootcamp training in het Stadspark. Op woensdagavond kan je in het Noorderplantsoen trainen. En voor de liefhebber sluiten wij de week op zaterdagochtend af bij Kardinge. Onze trainingen zijn iedere keer afwisselend en uitdagend. Zo bieden wij de hele week mogelijkheden een bootcamp les te volgen op een tijdstip dat jou goed uitkomt.

Contact – Proefles bootcamp in Groningen

Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen met Bootcamp Noord in Groningen? Neem dan gerust contact met ons op.

Akeleiweg 84
9731 JB Groningen
Tel: 06 – 14 48 47 17
Email: Info@bootcampnoord.nl
KvK: 65083822

Bootcamp startpunt: Stadspark, Groningen, di / do: 19:30 – 20:30

Bootcamp startpunt: Kardinge, Groningen, zaterdag: 10:00 – 11:00

Bootcamp startpunt: Noorderplantsoen, Groningen, woensdag: 19:30 – 20:30

WhatsApp chat