Je schrijft je niet meer in op een niveau, bijna alle trainingen zijn namelijk voor zowel beginners als gevorderden toegankelijk. Op deze manier bieden wij meer variatie aan en behaal jij meer resultaat!

Wat houd kickboks bootcamp precies in?

Bij kickboks bootcamp combineren we het mooiste van het kickboksen en bootcampen. Het zal hier niet draaien om de techniek en de vechtsport zelf maar juist als geweldig cardio middel om te trainen. Elke keer ga je even kort maar krachtig aan het werk met leuke uitdagende combi’s van het kickboksen en bootcamp. Dit alles zorgt elke keer weer voor full body workout waardoor je lekker allround fit wordt.

Wat heb je nodig?

Lekker zittende casual sportkleding en een paar bokshandschoenen is alles wat je nodig hebt. Kom je een proefles doen of train je heel af en toe eens een keertje mee? Dan kun je handschoenen bij ons lenen. Maar als je regelmatig lessen volgt is het hebben van je eigen bokshandschoenen wel zo prettig. Handschoenen kun je bij verschillende sportzaken kopen.

HIIT staat voor High Intensity Interval Training.

Het trainingsprincipe van HIIT is dat je door middel van intervals in een korte tijdsduur een intensieve inspanning levert. Met een HIIT training wissel je intensieve oefeningen af met minder intensieve oefeningen of rust.

Wat is verplaatsende bootcamp?

Bootcampen en hardlopen een geweldige combi. Ze versterken elkaar zo goed dat je met grote sprongen vooruit gaat. Het uiteindelijke doel is fitter, slanker, sterker en gezonder worden. Gezellig samen buiten sporten met een dosis fun en persoonlijke begeleiding.

Wat houd circuit training precies in?

Bij circuit training ga je werken met materialen. Denk hierbij aan kettlebells, zandzakken, halters en gewichten. Elke keer ga je even kort maar krachtig aan het werk waardoor het een lekkere HIIT training wordt. Dit alles zorgt elke keer weer voor full body workout waardoor je lekker allround fit wordt.

Wat is bootcamp?

Bootcamp is voor iedereen of je nu wel of niet aan sport doet. Iedereen kan het!  Het uiteindelijke doel is fitter, slanker, sterker en gezonder worden. Gezellig samen buiten sporten met een dosis fun en persoonlijke begeleiding.

Bootcamp voor Beginners?

Deze training is uitermate geschikt voor iedereen die wat rustiger hun conditie willen opbouwen. Ook is dit het ideale startpunt voor iedereen die nog nooit hebben deelgenomen aan een bootcamp training. Ze kunnen hier rustig kennis maken met deze unieke, maar vooral ontzettend leuke manier van sporten.

Werk hier in je eigen tempo aan je conditie en kracht en krijg de verschillende basis oefeningen en technieken van een Bootcamp training onder knie. Doorstromen naar elke andere vorm van Bootcamp bepaal jezelf als je er aan toe bent.

Net terug uit een blessure? Gebruik deze lessen om weer rustig aan je niveau te werken. Kortom een uitermate laagdrempelige manier om weer lekker in conditie te raken.

 

WhatsApp chat