Onze Trainers

jarno-profiel

Jarno Meier

De reden dat ik Bootcamp Noord ben begonnen is omdat ik het leuk vind om mensen te begeleiden en te motiveren op het gebied van sport. Ik breng mijn enthousiasme en gedrevenheid graag over op anderen. Samen met drie gemotiveerde trainers vorm ik Bootcamp Noord op zes verschillende locaties. Daarnaast heb ik SportFit Noord opgericht waarbij ik als Personal Trainer individuele trainingen verzorg.

Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij Defensie (13e Luchtmobiele brigade Assen). Hoewel ik mijn werk als militair kan omschrijven als zeer uitdagend en afwisselend, heb ik na 17 jaren diensttijd besloten een nieuwe uitdaging in mijn leven aan te gaan. Eind april 2018 heb ik mijn carrière bij Defensie beëindigd en ben ik mij volledig op Bootcamp Noord en SportFit Noord gaan richten.

Tijdens mijn carrière bij Defensie heb ik de opleiding SCUB (Cios Heerenveen) voltooid. Daarnaast heb ik de opleiding Personal Trainer behaald en heb ik verschillende cursussen gevolgd: Bootcamp 2.0 en Sport & Voeding.

Een passie voor sport heb ik altijd al gehad. Van jongs af aan heb ik veel gevoetbald. Tegenwoordig doe ik graag mee met trail-, survival- en obstakelruns. De Gettingtough (Duitsland), Rat race (Engeland), Iron Viking, Strongmanrun, Mud Masters en de Strong Viking Run zijn een aantal runs waar ik met veel plezier aan mee heb gedaan.

Mijn doel is om mijn passie voor sport op anderen over te brengen.

Niets is lekkerder dan met een groep mensen een sportieve prestatie te leveren in de buitenlucht, weer of geen weer! Spreekt jou dit aan? Schrijf je dan in en hopelijk tot snel.

WhatsApp chat